נטילת פרוזק ואיכות הזרע.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

24/06/2023 | 19:19 | מאת: אנונימי

שלום רב, בן 27. נוטל פרוזק 60 מ״ג (תרופה נגד דכאון) מגיל 18. מבחינת תפקוד מיני התפקוד יכול להיות יותר טוב אבל הוא סביר. זה כנראה תופעת לוואי של התרופה אבל היתרון בתרופה עולה על החיסרון הזה. אני ואשתי מתכננים הבאת ילדים בקרוב, ולאחרונה הרהרתי עם עצמי על השפעת הפרוזק שאני לוקח תקופה ארוכה על איכות הזרע, ועל הסיכויים של אשתי להיכנס להריון, ובאופן כללי על הפוריות שלי. האם אין מניעה שאשתי תיכנס להריון כאשר אני נוטל את התרופה? האם יש סיכונים למומים בעובר עם תרופה זו? תודה רבה.

בראש ובראשונה תמיד כדאי לבצע בדיקת זרע,בכל מקרה אין מניעה להרות בתקופת הטיפול

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע