וריקוצלה דרגה 2 ובדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

21/06/2023 | 14:52 | מאת: דוד

שלום רב לאחר בדיקת זרע זו התוצאה בן 27 עפ וריקוצלה מוכרת בדרגה 2 מה הסיכוי להריון ספונטני והאם לבצע ניתוח בדחיפות? כמו כן האם יש סיכון לכניסה להריון בתוצאות הנל? תקין LIQUEFACTION 7.2=> 8.3 SEMEN PH צמיגות תקינה SEMEN VISCOSITY תקין SEMEN COLOR 3.0 ml >=1.5 SEMEN VOLUME אין SPERM AGGLUTINATION 27.0 million/ml 15=> SPERM CONCENTRATION 81.0 million TOTAL SPERM NUMBER 40=> % 44.0 SPERM MOTILITY 1 HR 32=> % 37.0 TOTAL PROGRESSIVE % 7.0 NONPROGRES MOTILITY 4=> 4.0 MORPHO NORMAL אין CYTOPLASMIC DROPLETS יש MORPHO DEFECTS TAIL יש NECK-MIDPIECE DEFECT יש HEAD ABNORMALITIES 2.0 million/ml 1< ROUND CELLS

בדיקת הזרע תקינה,נראה שבשלב זה אין לוריקוצל השפעה על איכות הזרע שלך

21/06/2023 | 21:22 | מאת: דוד

תודה רבה פרופסור. האם יש צעדים/פעולות שאתה ממליץ לבצע אותם ע״מ לשמר את האי השפעה של הוריקוצל? האם הנתונים נחשבים טובים או גבוליים ועדיין שווה להמשיך לבחון או לעקוב אחר הדבר? אנחנו זוג צעיר ומעוניינים במספר הריונות.

הנתונים תקינים,פשוט לבצע מעקב מידי שנה בשנה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע