בדיקת זרע............

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/04/2023 | 15:46 | מאת: סנופי

צהריים טובים פרופ׳ אלו תוצאות בדיקת הזרע, רוצה לדעת אם תקינות ריכוז- 67 מיליון תנועה כללית- 61% תנועה פרוגרסיבית - 39% סה״כ תאים בתנועה - 103 מיליון מורפולוגיה תאים תקינים - 2% פתולוגיית ראש- 87% פתולוגיית זנב - 11% ידוע לי שאמור להיות כ 4% במורפולוגיה, אבל 2% בריכוז של 67 מיליון הם הרבה יותר מ4% בריכוז של 15 מיליון(שזה בעצם המינימום) האם הבדיקה תקינה? תודה על המענה פרופ׳🙏🏻

הבדיקה מצביעה על סיכוי סביר להיריון,אם כי הסיכוי פוחת בידה רבה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע