שאלות לגבי דלקת באברי הרביה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/04/2023 | 21:13 | מאת: עמית

היי דוקטור, פירסמתי את תוצאות הזרע שלי וכתבת שהוא תקין , לברר אפשרות של דלקת רבייה מזה אומר דלקת באברי הרביה? מה התופעות לווי של דלקת באברי הרביה? מה הסיכונים? יש דרך לטפל? והאם זה גורם לבעיה להיכנס להריון? ונהיה לי סוג של פטריות באזור המפסאות ( הייתי אצל רופא עור ונתן לי משחה) זה קשור ? יש סיבה להילחץ? תודה

יש ריבוי כדוריות דם לבנות בבדיקת הזרע שיכולות להעיד בעקיפין על דלקת,יש לפנות לרופא לבצע תרבית זרע ובכל מקרה לתת טיפול אנטיביוטי רחב טווח ייעודי למטרה זו

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע