אין לי הוצאת זרע בזמן קרי לילה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

15/04/2023 | 12:52 | מאת: צעיר מודאג 23

שלום פרופ',לפני כמה ימים אני חושד שקיבלתי מכה בשק האשכים הימני(חשבתי ששמעתי קליקים מהאגודל אבל אולי טעיתי), והיה לי כאב קל באשך שקמתי, ועכשיו אני מרגיש שהאשך הימני די נפוח, וגם חם לי שם, וקצת שורף, וגם זה מקרין לי לירך הימני, והירך הימני שורף לי, והיום בלילה קרה לי מקרה מאוד חריג, בזמן השינה היה לי קרי לילה, אבל שהרגשתי שאני גומר כביכול בקרי לילה, אני קם ומגלה שאין לי שום שפיך בתחתון, וגם שרף לי הפין אחרי המקרה, פרופ' אני מאוד מיואש אני לא יודע מה יש לי, זה מרגיש לי שהפין מנסה להוציא זרע, והאשך הימני לא נותן לו להוציא, כל עזרה היא ברכה

אם ישנה נפיחות באשך בעקבות המכה רצוי להיבדק אם כי לא נראה לי שיש בעיה רצינית לפי הנתונים שנמסרו

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע