בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/04/2023 | 00:08 | מאת: רינה

שלום, קיבלנו תוצאות גיל 46, אחרי 4 ילדים בהריונות ספונטניים: Complete liquefaction NO pH 8 Volume 1.2 mL Concentration 7 Total count 8.4 Motility 43% Progressive motility 40% Motility grade C) ≤5μm/sec Agglutination No Aggregation No Vitality NA Normal Morphology 1% Abnormal Morphology* : Head 99%, Midpiece 30% , Principal piece 20% remarks: NA = Not assessed, * Assessment may exceed 100% ( מה זה אומר לגבי הצלחה של כניסה להריון?

נראה שממצאי בדיקת הזרע מורים על ליקויים חמורים ואם רעייתך הנה בסביבות גיל 40 הטיפול הייעודי המומלץ הנו הםריה חוץ גופית

10/04/2023 | 13:20 | מאת: רינה

תודה, האם השבחה של זרע והזרעה יכולה להעלות פה את הסיכויים להריון?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע