פוריות בדיקת זרע שביצעתי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

04/04/2023 | 17:06 | מאת: יקי

דוקטור שלום בן 30 בבדיקת זרע להלן התוצאות צבע צהוב צמיגות תקינה Ph 8 נפח 4.4 ריכוז 40*10 בחזקה סהכ תאי זרע 176*10 בחזקה אחוז תנועה 28% סוג תנועה סיבובית מתקדמת אגלוטינציה 9% מורפילוגיה צורות תקינות 3% צורות פתולגיות 97% ראש 85% צוואר 7% זנב 5% ליוקוצטים 20*10 בחזקה אירטוצים 0*10 ספרטידים 0*10 לסיכום טרהטוזמייה mild אסטרוזומייה mild דוקטור יקר אני מטופל באנרפניל 300 מל ובסרוקואאל 0.5 מל מידי פעם לוריוון א. האם הבדיקה תקינה? ואם לא אז האם ברת תיקון? אני מודה לך מקרב לב על פועלך

מדדי הזרע גבוליים בנושא התנועתיות והמורפולוגיה,מלבד זאת יתכן וקיים גורם זיהומי באברי הרביה המצריך בירור

06/04/2023 | 23:05 | מאת: יקי

פרופסור אנו מעונינים לתאם תור לאחר ביצוע בדיקות דם ואולטראסאנד אשכים שקיבלנו מהאורולוג.- כיצד פונים שלחתי הודעה בווצאפ והאם הכדורים הללו יכולים להיות הסיבה לתוצאות?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע