מיואשתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/03/2023 | 14:33 | מאת: בת 32 מיואשת

שלום, במסגרת בירור פוריות בעלי הוגדר כאזוספרמי לאחר שלא נמצאו תאי זרע ב2 בדיקות.פרופיל הורמונלי טסטוסטרון ו פרולקטין תקין אבל Lh וFsh לא תקינים מעל הנורמה.הפנו אותו לבדיקת קריוטיפ לחשד אולי בעיה גנטית (מחכים לאנדרולוג,us אשכים וייעוץ גנטי )ואנחנו מיואשים מאוד ומחכים ולא יודעת כמה זמן זה יקח.האם יש מעבדות פרטיות שאפשר לעשות בהן בדיקות דם לקריוטיפ+ איתור חסרים בכרומוזום y ולקבל תוצאות תוך חודש ולא לחכות 3-4 חודשים ?? בעלי בן 38 מה הסיכוי שימצאו בניתוח מיקרו טסה זרעים? תודה רבה!

ישנם לא מעט מכונים גנטיים שעשויים לתת תשובה בפרק זמן קצר,לאחר קבלת כל התשובות ניתן יהיה לעשות הערכת מצב אמיתית

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע