פענוח בדיקת US אשכים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

12/03/2023 | 10:27 | מאת: דור

שלום ד"ר, בן 28, מזה כמה חודשים אני חווה כאבים קלים שבאים והולכים באשכים. תוצאות בדיקת אורולוג היא שאין וריקוצלה והכל תקין. נשלחתי לUS ליתר בטחון והתוצאות לאשך שמאל הן: גודל ומרקם תקינים ראש האפדידימוס תקין ללא עדות להידרוצלה עדות לוריקוצלה קטנה דרגה 3 עם זרימה קלושה ללא היפוך. סיכום:וריקוצלה קטנה משמאל כמתואר. אשמח להסבר על תוצאות הבדיקה הרי ממה שידוע לי דרגה 3 זאת הדרגה הכי קשה, איך יכול להיות שלא נמצא כלום בבדיקה גופנית של האורולוג? ומה זה אומר וריקוצלה קלה מדרגה 3? האם יש צורך לנתח? אציין שבבדיקת זרע כל הפרמטרים תקינים פרט למורפולוגיה 1% . תודה רבה.

העובדות מדברות בעד עצמן,מדובר בוריקוצל משמעותי הפוגע במורפולוגיה של הזרע וגורם לך לתחושות שאתה חש באשך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע