שאלה לגבי תרופה לדלקת שתן

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/03/2023 | 15:49 | מאת: ש

שלום, בעלי ואני בטיפולי פוריות, בדיקת הזרע שלו תקינה (הטיפולים הם בגלל בעיה אצלי). בימים האחרונים יש לו הרבה שתן ומעט תחושה של צריבה באזור הפין, הוא קיבל בינתיים תרופה בשם Hyprex עד לביצוע בדיקות שתן ביום ראשון. קראנו שהתרופה הופכת לפורמאלדהיד בשתן ואנחנו חוששים שזה עלול להשפיע על הזרע, האם אכן יש סכנה בנטילת התרופה? תודה רבה

למיטב ידיעתי התרוםה גורמת להחמצת השתן ובכל פועלת נגד החיידקים,ולחא השפעה על דרכי המין והזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע