2 שאלות בבקשה…………..…

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

26/02/2023 | 19:29 | מאת: מור

היי פרופ מה שלומך? קודם כל כבוד גדול שאתה עונה לנו בפורום הזה! 2 שאלות בבקשה א. כחלק מהבירור שהתבקשנו לעשות בעלי עשה בדיקות דם יצא לו ערך קצת גבוה בבדיקת הדם של ריכוז האנזים GOT בדם יצא לו ערך של 39 שהנורמה 0ועד 35 האם זה משהו שיכול לפגוע בבדיקת הזרע? ב. לבעלי יצא פרופיל הורמונאלי מצויין האם זה מעיד גם על זרע תקין או שאין קשר? תודה מראש!!

אין לתוצאה זו משמעות לגבי איכות הזרע,לעיתים האינזים עולה עקב כבד שומני,בכל מקרה איני רואה סיבה חדאגה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע