בדיקת זרע וריקוצלה דרגה 2

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/02/2023 | 17:36 | מאת: דוד

בן 26 נשוי עם וריקותלה דרגה 2 ביצעתי בדיקה ראשונה היום להלן הממצאים: ברצוני לשאול מה הסיכוי להריון טבעי? מנסים חודשיים שם הבדיקה 3 DAYS OF ABSTINENCE תקין LIQUEFACTION 7.2=> 8.3 SEMEN PH צמיגות תקינה SEMEN VISCOSITY תקין SEMEN COLOR 1.2 ml >=1.5 SEMEN VOLUME אין SPERM AGGLUTINATION 35.0 million/ml 15=> SPERM CONCENTRATION 42.0 million TOTAL SPERM NUMBER 40=> % 31.0 SPERM MOTILITY 1 HR 32=> % 25.0 TOTAL PROGRESSIVE % 6.0 NONPROGRES MOTILITY 4=> 3.0 MORPHO NORMAL אין CYTOPLASMIC DROPLETS יש MORPHO DEFECTS TAIL יש NECK-MIDPIECE DEFECT יש HEAD ABNORMALITIES 3.0 million/ml 1< ROUND CELLS פירוט תוצאות הבדיקה

דגימת הזרע גבולית בעיקר במדדי התנועתיות ומורפולוגית הזרע,גם כמות הוזל הזרע מופחיתית ולכן הייתי שוקל אבחון וטיפול ייעודי כדי למנוע עיכוב בכניסה חהיריון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע