תוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/02/2023 | 16:01 | מאת: אלון

שלום שמי אלון בן 38 , אשתי בת 36 ואנו מנסים ב3 חודשים האחרונים להיכנס להריון. בגלל הגיל התחלנו לעשות בדיקות. רציתי לדעת לגבי תוצאות בדיקת זרע שלי האם תקין. בפועל עשיתי אותם לאחר כ-8 ימים בלי יחסי מין אבל אמרתי במעבדה 7 ימים. להלן התוצאות: Complete Liquification NORMAL normal- 15 min Color Normal Viscosity MODERATE Sperm agglutination No Volume 2.60 ml 1.40 - 6.00 ..[.*.....].. pH 8.10 7.20 - 9.00 ..[...*...].. Total Motility Sperm concentration 65.0 Million/ml > 16.0 Progressive 15 L % > 30 .*[.......... Non Progressive 25 % Total Motility 40 L % > 42 .*[.......... Immotile 60 % Total sperm number 169 Million Total motile sperm number 67.60 Million Morphology Normal forms 3.00 L % > 4.00 .*[.......... Pyriform 5 Tapered heads - Amorphous 87 Round head 5 Neck abnormality - RBC - Sperm - Tail abnormality - Cytoplasmic drop - Double - Round cells XX WBC-Sperm - Million/ml איפה שלא רשמתי תוצאה לא רשום תוצאה גם בבדיקה

בדיקת הזרע גבולית ולאור נתוני המורפולוגיה ומרכיביה הייתי שוקל ביצוע אולטרסאונד אשכים לאיתור וריקוצל ולפי הצורך טיפול בהתאם

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע