בדיקת זרע חוזרת ……..

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/02/2023 | 15:38 | מאת: יעל

היי לפני כשנתיים בערך בעלי ואני הצלחנו להיכנס להיריון בעזרת גונאל+אוביטרל ויחסים. מנסים להיכנס להיריון שוב וכחלק מהבירור בעלי ביצע בדיקת זרע. הבדיקת זרע של בעלי לא יצאה תקינה, הכמות והאיכות חלשים. הרופא ביקש לחזור על הבדיקה בערך בעוד שלושה שבועות. האם התוצאות יכולות להשתפר באופן ניכר? תודה ויום טוב

19/02/2023 | 15:41 | מאת: יעל

חשוב לציין שהפרופיל הורמונאלי שלו יצא תקין לחלוטין

אין לסמוך על בדיקה יד פעמית ולכן מבוצעת בדיקה חוזרת כדי לבחון את המצב לאשורו

בהחלט יכולים להיות שינויים בבדיקת הזרע ולכן ההוראה היא לבצע בדיקה חוזרת

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע