שינוי בסמיכות וצבע הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

11/02/2023 | 08:00 | מאת: אופיר

שלום, אני בן 47 בערך בשלושת החודשים האחרונים חל שינוי בסמיכות ובצבע הזרע וגם הוא מאוד דביק . לפני כן היה צבע לבן וסמיך אלסטי, ועכשיו הוא מיימי שקוף ודביק מאוד. יש לי חוסר בחלבון לפי בדיקות הדם האחרונות ואני מתאמן אימונים די קשוחים ושותה אבקת חלבון. הייתי מעוניין לדעת אם זו יכולה להיות הסיבה או שאין סיבה לחשש. ואם יש סיבה אחרת אילו המלצות ישנן. תודה

אם אינך לוקח תכשירים המכילים מרכיבים הורמונלים לא סביר שיהיה שינוי מהותי במירקם נוזל הזרע שלך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע