פריון הגבר ובדיקה גופנית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/01/2023 | 17:44 | מאת: גבר חסוי

שלום וברכה, בבדיקות דם מקיפות שביצעתי, נמצא שרמות ההורמונים שלי תקינות, כולל הורמוני מין. למרות זאת, בתוצאות של בדיקת זרע שביצעתי, התגלו ערכים מדאיגים החורגים בהרבה מתחת למינימום. האם כשאבקר אצל רופא אורולוג-אנדרולוג, הוא יבקש לבצע בדיקה פיזית-ידנית של הפין האשכים והערמונית ? האם מקובל לבדוק כך את שלושת האיברים הללו במקרה שכזה? עד כה, אף אורולוג ואנדוקרינולוג לא בדק אותי גופנית...

הערכתי היא שההתייחסות תהיה לגופו של מקרה ובהחלט תיתכן בדיקה הפין והאשכים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע