בדיקת זרע- עזרה בפענוח

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

16/01/2023 | 14:21 | מאת: דניאל

היי. למי פונים בנושא פענוח בדיקת זרע? התוצאות לא נראות תקינות, קשיים בכניסה להיריון. שנינו בני 31. תוצאות: Liquefaction תקין Viscosity תקין Color תקין Ph 7.5 Volume 3.3 Concentration 35 Total concentration 115.5 Precedent of motile sperm 20 Rapid Moderate ++ Slow+ Non progressive+ Total motile sperm 23.1 Morphology Normal forms 3 Abnormal 97 Wbc ריבוי תאי דם לבנים תאים עגולים מקרים חריגים אם יש Oligozoospermia Astenozoospermia X Teratozoospermia X Azoospermia Aspermia תודה רבה

הזרע לוקה במדדי התנועתיות והמורפולוגיה של הזרע(מבנה הזרעים),נדרש בירור ייעודי

16/01/2023 | 14:31 | מאת: דניאל

תודה רבה. האם יש סיכוי להשיג הריון ספונטני? למי פונים?

16/01/2023 | 14:32 | מאת: דניאל

והאם יש טעם לחזור שוב על הבדיקה?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע