חימום שק האשכים והשפעה על פריון הגב ר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

26/11/2000 | 16:18 | מאת: ערן

ידוע לי שחום באיזור שק האשכים פוגע בצורה כזו או אחרת בפריון הגבר. ברצוני לשאול מספר שאלות לגבי נקודה זו. 1. האם נערכו מחקרים שהראו שלבוש ג'ינס צמוד, תחתונים צמודות או שינה על הבטן בלילה - גורמים אצל גברים לירידה בפריון? אם כן, האם הנזק שנגרם מאותו חימום הוא בלתי הפיך, כלומר לא יתוקן אם הגבר יחדול מכך? 2. מה לגבי אמטיה חמה, או ביקור בגקוזי? האם מדןבר בהעלאת טמפרטורה משמעותית של שק האשכים עם השלכות שעשוייות להיות בלתי הפיכות? תודה

04/12/2000 | 23:38 | מאת: ד"ר רון האוזר

חימום יתר של אזור האשכים אכן תואר כפוגע ביצור זרעונים ומומלץ להמנע מכך.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע