יש סכוי??

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/10/2014 | 13:16 | מאת: שוקי

שלום, עברתי MTESE אצל פרו' שלייגל באסף הרופא ולא נמצאו כלל זרעים. האם יש טעם לבצע TESE אצל רופא מומחה (כמו דר' מדג'ר למשל, ששמעתי שהוא חזק במישוש האשך ובניתוח זהיר)? א"כ, כמה זמו צריך להמתין בין לבין? או שאפסו כל הסיכויים. תרומת זרע-איני מעוניין.

הסיכוי להמצאות זרע בביצוע טיסה חוזרת לאחר שבצעת מיקוטסה בידי אחד מהמומחים העולמיים בנושא הינה לוטה בערפל,וזאת למרות הבחירה לביצוע הפעולה של רופא רב נסיון בתחום

18/02/2015 | 09:49 | מאת: דנה

לבקש חיפוש זרע בשתן. זהו הליך פשוט שלא מוצע בבתי החולים. לפני כן אתה לוקח יומיים חומר הבססה, מרוקן שלפוחית לפני קיום יחסים, אתם מקיימים יחסים לאחר מס' ימי התנזרות, ואז שותה כמה כובות מים וממלא כוסית בשתן. השתן עובר סירכוז ואז מחפשים זרעונים בתוכו. ככה באה ביתי לעולם... אחרי "טסות" שלא הצליחו...

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע