זרע מיימי ושקוף ונוזל בכמות קטנה יותר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

05/01/2023 | 02:18 | מאת: מישהו1234

היי בן 22 , שאלתי כאן בעבר, אבל ענית לי באופן חלקי ולא ברור ,בזמן האחרון (משהו כמו 3 חודשים או יותר) שאני מאונן פעם ביום הגמירה היא ממש מימית ולפעמים לא לבן חזק ונוטה לשקוף וגם לדעתי יש ירידה בכמות של הזרע שיוצא, כאילו ממש אני משפריץ כמו מים כאילו גם הטיפות אהבה שבאות לפני האורגזמה שהיו פעם היו ממש סמיכות יותר ועכשיו זה כזה כאילו כמו מים, אני מתבייש לפנות עם זה לאורולוג, אז פשוט עשיתי אולטראסאונד כי חששתי מוריקוצלה שיכולה לגרום לזרע מיימי, באולטראסאונד אמר לי שהכל תקין ואין וריקוצלה, אז מה יכולה להיות הסיבה? פעם הזרע שלי ממש היה סמיך ולבן חזק והיום זה ממש כמו מים ופעם יותר לבן פעם יותר שקוף וגם יש ירידה בכמות, מה כדאי לעשות? אתה ענית לי ואמרת שהדבר כנראה נובע מתכיפות האוננות שלי המדללת את הזרע ממרכיבים שמקורם מהשל,מהערמונית,והבלוטות הסמינליות לא ממש הבנתי מה זה ואני רוצה לדעת האם יש צורך בבדיקת זרע? התדירות היא לא כל כך גבוהה , מאונן פעם ביום, עשיתי הפסקה של 4 ימים ועדיין לא היה שינוי משמעותי

05/01/2023 | 02:38 | מאת: מישהו1234

בנוסף גם קראתי על שפיכה אחורית, האם יכול להיות שיש לי את זה? זה יכול להיות בגילי? אני ממש מפחד לפגיעה בפוריות

תנסה שבוע לא לאונן,בצע גם בדיקת זרע,ואז נוכל לבחון את מדדי הזרע שלך

06/01/2023 | 06:31 | מאת: מישהו1234

קודם כל תודה רבה על המענה. האם זה משהו שצריך הפניית רןפא? או שאפשר לבצע בצורה עצמאית?

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע