זרע מיימי וירידה בחשק מיני

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

25/12/2022 | 06:48 | מאת: מישהו1234

היי בן 22 בזמן האחרון (משהו כמו 3 חודשים או יותר) שאני מאונן פעם ביום הגמירה שלי היא ממש מימית ולפעמים לא לבן חזק ונוטה לשקוף, כאילו ממש אני משפריץ כמו מים כאילו גם הטיפות אהבה שבאות לפני האורגזמה שהיו פעם היו ממש סמיכות יותר ועכשיו זה כזה כאילו כמו מים, אני מתבייש לפנות עם זה לרופא משפחה, אז פשוט הגעתי למצב שעשיתי אולטראסאונד כי חששתי שיש לי וריקוצלה שיכולה לגרום לזרע מיימי, באולטראסאונד אמר לי שהכל תקין ואין וריקוצלה, אז מה יכולה להיות הסיבה? פעם הזרע שלי ממש היה סמיך ולבן חזק והיום זה ממש כמו מים ופעם יותר לבן פעם יותר שקוף, מה כדאי לעשות? תאמת אני גם מרגיש ירידה בחשק המיני, מה הגורם יכול להיות??

הדבר כנראה נובע מתכיפות האוננות שלך המדללת את הזרע ממרכיבים שמקורם מהשל,מהערמונית,והבלוטות הסמינליות

25/12/2022 | 16:59 | מאת: מישהו1234

יש צורך בבדיקת זרע? התדירות היא לא כל כך גבוהה , מאונן פעם ביום זה יחלוף מעצמו? האם יכול להיות פגיעה בפיריון? (כי קראתי שזרע מימי מעיד על ספירת זרע נמוכה)

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע