חוסר תנועה בזרע /תוצאות בדיקה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

18/12/2022 | 16:47 | מאת: אלי

רציתי לבדוק אם חוץ מבעיית תנועה יש עוד בעייה בזרע. אני מצרף תוצאות בדיקה Abstinence -3 days Apperance-n Viscosity- n PH-8 Volume-2.5 Concentration-26 Total count-65 *Motility-4 Grade grog+mode Vitality/% מורפולוגיה . Normal0% Borderline 0% Head defecat 100% Midpiece defecat 3% Tail defecat 6% / Premature cells + W.b.c +mill/ml נצפו תאי זרע מעטים בתנועה , נבפר במקלר. מורפולוגיה נצפו גם תאים עגולים ממקור לא מזוהה. אשמח לתשובה.

18/12/2022 | 17:35 | מאת: אלי

בהמשך לשאלה הקודמת על תוצאות בדיקות זרע רציתי לציין דאני בן 26

בעיה מהותית במדדי הזרע המצריכה אבחון וטיפול ייעודי

המלצה לפנות לבירור אצל מומחה פוריות

20/12/2022 | 06:05 | מאת: אלי

האם יש תקווה בטיפול i.v.f?

יש לשלול זיהום כרוני באברי הרביה וטיפול הולם כולל מתן ויטמין C ו E לפרק זמן שלפחות חודשיים.

יש לברר מציאותה של דלקת כרונית באברי הרביה ולטפל בהקדם

מדובר כנראה בדלקת כרונית באברי הרביה מצריך בירור וטיפול

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע