שק הריון וגופיף צהוב בשחלה ימנית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

05/12/2022 | 20:31 | מאת: טליה טליה

היי אשמח לתשובה הייתי במיון הרופאת נשים שלחה אותי כי ראתה שק הריון ועוד צל ליד לא ברור, במיון בבהח בדקו בטא, יצא 4600 שבוע 4וחצי , באולטראסונד שק הריון 1, ולכול הנראה גופיף צהוב ברחם או בשחלה לא ממש הבנתי, הרופא אמר שיכול להיות חשד להריון חוץ רחמי, אבל יכול להיות גם תאןמים לא ממש הבנתי, אומר בטח גבוהה לשבוע כזה, לכן נחכה עוד שבוע על מנת לראות יותר ברור לאחר שקראתי קצת, הבנתי שגופיף צהוב אמור להיות ברחם ליד הריון כי הןא מזין את ההריון בשק??? האם הבנתי נכון?? ושאלתי אותו גם בכול מקרה עד מתי ישאר הגופיף הצהוב ברחם, אמר עד 12 שבועות?? לא הבנתי כלום באמת הצילוווווו עזרה

גופיף צהוב מצוי בשחלה,יש להמתין לבדיקת האולטרסאונד בשבוע הבא כדי לבסס אבחנה,בהחלט יתכן שמדובר בהיריון רב עוברי

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע