תוצאת בדיקת זרע אחרונה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/11/2022 | 08:18 | מאת: תהליך ivf כבר שנה ללא הריון תקין

היי דוקטור אני בהליך פונדקאות מעבר לים כבר שנה ללא הריון הוחלפו פונדקאיות וגם תורמות ביצית בדיקת זרע אחרונה : Volum 4.2 Ph 7.0 Motility 20% Progressive 17% Morphology 3% Viscosity 0,5cm Concentration 12 (Million ) 50,4 נאמר לי שליפני ההפריה הבאה הם יעשו בדיקת chip לזרע ולאחר יצירת העוברים ישלחו ל PGTA אני לאחר 3 ניסיונות ללא הצלחה 2 הריונות כימיים והריון אחרון שהופסק בשבוע 8 ללא דופק יש לציין שכל הבדיקות תקינות הלוספארם 20% תרבית זרע תקין קריוטיפ תקין אשמח לעזרה

המלצתי טיפול בבעל לתקופה של 2-3 חודשים בויטמין E וויטמין C,מעבר חזה להשתמש בטכנולוגיית מיון זרע לפני הםריה PICSI,או IMSI כל השאר תקין ובמסגרת הסבירות

20/11/2022 | 10:15 | מאת: ערן

הזרע כבר נתרם בחו״ל והם אמרו שליםני ההפריה העבירו אותו הליך שנקרא chip להשבחה . זה לאחר שלקח 3 חודשים ויטמינים q10 ויטמין סי אומגה 3 ביום שישי האחרונה נשאבו 20 ביציות ויהיו 16 הפריות . השאלה אם הזרע לא יכול לשבש שוב כי אנחנו בכישלונות חוזרים תודה על המענה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע