חוות דעת על בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/09/2022 | 12:14 | מאת: ירון

שלום, אני ואשתי (34, 29) מנסים להרות מתחילת השנה. עשיתי בדיקה לאחר התנזרות של 5 ימים, אשמח לחוות דעת על הבדיקה: Viscosity - normal Volume - 3.4 pH - 8 Count - 25 Total count - 85 Motility I - 80 Grade - 2 Morphology, normal - 13% Morphology, borderline - 20% Tail - 3% אשמח להבין את המשמעות, ובעיקר מה זה Grade שלא הצלחתי למצוא עליו. תודה

מדד איכות מבנה הזרע לוקה החסר מסוים,אולם שאר התכונות טובות ומפצות על ליקוי זה,כל שסיכוייו של זרע כזה להשיג היריון הנם טובים למדי

22/09/2022 | 13:16 | מאת: ירון

תודה, 1. תוכל להסביר איזה מדד מצביע על כך שהמבנה לוקה בחסר? 2. אשמח אם תוכל להסביר לי מה זה GRADE. 3. בנוסף, מצרף כאן רשימה של מדדים שנכללו בבדיקה אך אין להם תוצאות ערכים/מספרים. האם זה משנה? Motil. II Eosin Amorphous Pyriform Round Midpiece Others Prem. cell W.B.C Fructose תודה

מדובר בסה׳כ בבדיקה תנועה ה-grade -איכות התנועה-בינונית בגבול התקין

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע