עזרה בפענוח ספירת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

20/09/2022 | 16:30 | מאת: אדוה

היי אשמח לעזרה בהבנה מה הסטטוס ? אנחנו בבירור פוריות כרגע צמיגות יתר צבע לבן PH 8 נפח 2.6 ריכוז תאי זרע 100 אחוז תנועה כללית 25% מהירה 1% בינונית 13% במקום 4% סהכ תאי זרע בתנועה 65 אחוז השרדות התנועה לאחר 4 שעות 20 חיות 58 אגלוטינציהיש הצמתות מורפולוגיה תקין 4% צורות פתולוגיות 96% לאוקוציטים 0.4

נראה שישנו גורם דלקתי בזרע הגורם להצמתות תאי הזרע ונוכחות כדוריות דם לבנות העלולות לפגום באיכות התנועה של הזרע ובכושר הפוריות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע