בדיקת מעבדה - בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

13/08/2022 | 18:28 | מאת: משה

פרופ' נכבד שלום, אני בן 38 ואישתי 37, ואנחנו מנסים להיכנס להיריון למעלה משנה. אישתי עברה בדיקות רבות וכולם נמצאו תקינות אז הומלץ לי לעשות ספירת זרע. התוצאות: sperm aggluatination - תקין Liquefaction - תקין Semen PH - 7.5 Semen Value - 1.3 ml Semen RBC +++ Sperm Conce. 2/ Milion\Ml Total Sperm Number - 2.6 Abstience days - 4 Morpho Normal - 1% Sperm Mot Beffor 50%. האם הבדיקה תקינה? האם אפשר להיכנס להיריון ספונטני? ואם לא למי אני אמור לפנות להמשך בירור. תודה.

למרבה הצער מדובר בבדיקת זרע פתולוגית במדדי הזרע,כמות הזרע,ספירת הזרע ואיכות מורפולוגית של תאי הזרע,בנוסף יש נוכחות תאי דם אדומים שצריך לברר את מקורם וסיבתם-המלצה לפנות למומחה פריון להמשך בירור כי קיימת בעיית זרע שגורמת לאי פריון

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע