בדיקת זרע לא תקינה אחרי 2 הריונות ספונטניים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/07/2022 | 23:12 | מאת: דנה

שלום, אני בת 26 ובעלי בן 29 , יש לנו 2 ילדים קטנים, לידה אחרונה לפני שנה וחצי. כ10 חודשים מנסים להיכנס להריון נוסף אך ללא הצלחה. יש לציין שנכנסתי להריון מהניסיון הראשון בפעמים הקודמות. עשינו בדיקת זרע באופן פרטי לפני שאני פונה לבירור מקיף של פוריות , התוצאות הן: נראות תקינה צמיגיות לא תקין נפח 1.5 חומציות 9 ריכוז זרע 11 מיליון מספר כולל של זרע 16.5 מיליון תנועתיות 20 אחוז אחוז זרע חי 35 מורפולוגיה : 2 1 בורדרליין 97 אחוז פגם בראש ממה שאני רואה בערכי הייחוס התוצאה ממש גרועה. שאלה ראשונה איך ייתכן שנכנסתי להריון כל כך מהר בפעמים הקודמות עם כזה זרע? שאלה שניה האם יפנו אותנו ישר לטיפולי הזרעה או שיש מה לעשות לפני כן (בדיקות נוספות למשל) תודה רבה על המענה.

06/07/2022 | 23:40 | מאת: דנה

תיקון טעות! *** לא צמיגיות, אלא נזילות לא תקינה

יש בעיה עם שלושת מדדי הזרע-ריכוז,תנועה,ומורפולוגיה,דבר שיצריך טיפול ובירור בהתאם,יצכן שבעבר מדדי הזרע היו טובים יותר והורעו עם השנים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע