ביצעתי בדיקת זרע נוספת האם לפי נותנים אלה ניתנת האפשרות להריון טבעי

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

09/05/2022 | 09:36 | מאת: בדיקת זרע אשמח לקבל חוות דעת ובנוסף האם יש סיכוי טוב להריון ספונטני

מה קורה ? ביצעתי בדיקת זרע נוספת אם יש אפשרות לקבל חוות דעת לבדיקה אשמח ימי המנעות 3 מראה נורמלי צמיגות נורמלי PH 7.4 נפח 4 ריכוז 56 סהכ 224 תנועתיות 64 סוג תנועה 57 מורפולוגיה 2% ראש 98 צוואר 15 זנב 7 אשמח לדעת האם אתה חושב שיש סיכויים טובים להריון טבעי והאם אתה מכיר כאלה שהשיגו הריון טבעי מנתונים כאלה. תודה רבה

נראה שהאפשרות להתעברות ספונטנית בהחלט אפשרית בנתוני הזרע האלו

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע