דימומים חוזרים במהלך היריון+ירידת מים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

24/04/2022 | 07:27 | מאת: נטלי

היי, משבוע 12 להריון אני חווה אירועי דמם חוזרים. עד כה לא הצליחו להבין את מקור הדימומים. כעת שבוע 28, הדימומים עדיין לא פסקו ויש חשד לירידת מים מוקדמת. מה הסיכוי להמשך ההיריון ולידה במועד? ומה לדעתך מקור הדימומים הללו? תודה.

דמם מתמשך מהנרציק במהלך ההיריון יכול להיות קשור בממצא צווארי(צואר הרחם),ממקור רחמי-מיקום שיליה,המטומה,ירידת מיים ממקור גבוה בקרומי מי השפיר,אם אכן היתה ירידת מיים מוקדמת קיים סיכוי ללידה מוקדמת בשיעור העולה על 50%

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע