חשד להיפרדות שליה עקב דימומים חוזרים

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/03/2022 | 15:46 | מאת: אלונה

היי, משבוע 12 דימומים חזקים מאוד לסירוגין שבאים והולכים פעם בשלושה שבועות לאחר הדימום החזק הדימומים נחלשים ולפעמים נעלמים או הופכים לחומים. בסקירה המוקדמת ראו שליה אחורית נמוכה והיפרדות קרומים בגודל 3 ס״מ ואז שיערו שהדימומים מהשליה הנמוכה. עכשיו בבדיקה שבוע 21 - ההיפרדות ירדה ל1.4 ס״מ והשליה אחורית לא נמוכה. הרופאה אמרה שככל הנראה מדובר בהיפרדות שליה שלא רואים בUS ויצטרכו לילד אותי בשבוע 24. אודה לעזרתך האם זה באמת הגיוני לילד במצב הזה.

אם לא מזהים כרגע היפרדות שיליה ולא נמצאו ממצאים המאשרים זאת קשה לי להבין ממה נובעת המסקנה של הרופא שלך

08/03/2022 | 20:06 | מאת: אלונה

אז ממה נגרמים הדימומים האלה? כל הבדיקות תקינות לגמרי!

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע