בדיקת זרע פענוח בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

23/02/2022 | 17:08 | מאת: יעלי

שלום רב, בני 30, מספר חודשים להכנס להריון, לאחר הריון ראשון טבעי ומהיר. בעלי עשה בדיקת זרע והתוצאות הן: Liquefaction Yes PH 7.6 Volume 3.5 Concentration 70 Total count 245 Motility 64 P. Motility 60 Motility grade A Agglu No Aggre No Vitality NA Normal morphology 0 Abnormal morphology- head 100 Midpiece 35 Principal piece 18 מה מומלץ לעשות בעקבות תוצאות אלו? האם רוב הסיכויים שנצטרך הפריה חוץ גופית?נשמח לכל התייחסות. תודה רבה!

יש לבצע בירור רקע מדוע ישנה פגיעה מוחלטת באיכות המורפולוגית של הזרע(וריקוצל,עישון,נטילת תרופות,סמים,השמנת יתר,נטילת תרופות וכו….וטיפול בהתאם

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע