בן 22 ספירת זרע מדאיגה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/11/2021 | 14:30 | מאת: אורן

שלום רב, אני בן 22 ועשיתי ספירת זרע+ בדיקות דם להורמונים והתוצאות יצאו מדאיגות Testosterone total - 8.4 (גבול עליון 7.5) Testosterone free - 5.5 (גבול עליון 4.5) Prolactin - 13 (גבול עליון 18) ספירת זרע: Head abnormalities- 97% Total sperm count - 39 Total motility - 65% Vitality - 92% Semen PH - 8.7 Semen volume- 1.5mL Semen viscosity- high Normal cells - 2% חשוב לציין שמגיל 13 הייתי מאונן בממוצע 8 פעמים ביום (עד גיל 20) ומגיל 20 זה ירד ל4-5 ביום בלי הפסקות ואני לא יודע אם זה פגע ביכולת שלי לייצר זרע, אני ממש בדיכאון ומתוסכל, תודה מראש.

נתוני הזרע יחסית גבוליים במיוחד במרכיב מבנה תאי הזרע,אין כל בסיס לדאגה יתירה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע