"התאוששות"מערכת הרביה לאחר מאמץ

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/10/2021 | 08:51 | מאת: אלי

שלןם לך. ב-27.8 לפני כחודשיים אשתי קיבלה ווסת.היא בת 47 ואני 50. בביקור אצל רופא הנשים והפיריון שלה ב-20.9,בין היתר הוא אמר על סמך אולטרסאונד שלהערכתו הביוץ היה"לפני 10 ימים",כחומר סביב 10.9 הווסת הבאה הגיעה ב-1.10 ולכן אנו מניחים שבמחזור שהתחיל ב-27.8 היה היריון כימי לא מתועד. המחזור שהתחיל ב-1.10 היה בן 20 ימים בלבד(ווסת הגיעה ב-21.10) אתמול(26.10)בערב כתוצאה מנסיבות מסויימות,יצא לי לפחוט זרע פעמיים,כשבין פליטה לפליטה רק שעה הבדל. כמה ימים להערכתך לאור הנסיבות הנ"ל, אני"צריך"לתת למערכת הרביה שלי להתאושש ולהתחיל לקיים עם אשתי יחסים יום כן יום לא(כי אנחנו כבר לא במעקב ביוץ בגלל גילה)בנסיון להשיג היריון(למרות הסיכוי הקלוש להשיג אותו בגלל הגיל)?

27/10/2021 | 09:33 | מאת: אלי

לפני 4-5 חודשים עשיתי בדיקת זרע ולפי שיקלול כלל הפרמטרים-מדובר בזרע יחסית טוב,והפעם האחרונה שפלטתי לפני הערב האינטנסיבי של אתמול-היה יומיים לפני זה.

המלצתי היא להתיעץ עם מומחה פריון בקשר לאלטרנטיבה טיפולית ,בגישה הנוכחית הסיכוי שואף כמעט לאפס

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע