פריצת הריון ספונטני אחרי גיל 45

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

05/08/2021 | 11:55 | מאת: דני

שלום לך היפרתי את אשתי והיא היתה בהריון ספונטני תקין לפני 15 שנה כשגילה היה 31וגילי 34. ובאחד הפורומים שאתה מייעץ בהם,בעבר כתבת שידועים מקרים בספרות שהיו פריצות של הריון ספונטני עד גיל 50. בזמנו כשהפרתי אותה לפני 15 שנה קיימתי איתה יחסים כל יום(כל 24 שעות בקירוב)במשך שבוע סביב מועד הביוץ שהיה ידוע כי אז היה מחזוקר קלאסי בן 28 ימים עם ביוץ ביום 14.ולא היה לי קושי בקיום היחסים אז. מחזורה האחרון לפני הנוכחי היה בן 21 יים וזה שלפניו 23. 1.על פי נתונים אלה,סביב איזה יום של המחזור הנוכחי עשוי להיות הביוץ? 2.אם אקיים איתה יחסים כמו אז לפני 15 שנה כל יום במשך שבוע פעם ב-24 שעות בקירוב (בהנחה שבמהלך אותו שבוע לא יגיע שלב שבו לא תהיה לי שפיכה בגלל אינטנסיביות היחסים)האם בגלל שגילי כיום 49 יכול להיגרם לי נזק בריאותי למערכת הרביה?

קיומם של אירועים חריגים אינו יכול לשמש בסיס להמלצה טיפולית,לכן אם אתם עדיין חפצים להשיג היריון כדאי שתפנו ליעוץ מקצועי על פי רוב בגיל המדובר ההמלצה היא לשקול אפשרות של תרומת ביציות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע