מדדי בדיקת זרע עדכנית

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

14/06/2021 | 09:45 | מאת: אלי

שלום לך למרות הסיכוי הנמוך להפרות את אשתי שהיא בגיל 46 וחצי ועדיין מבייצת ויש מזורים סדירים 23-24 ימים למחזור,עשיתי בדיקת זרע(גילי 49)ולהלן המדדים העיקריים נפח-5 מ"ל ריכוז 60 מליון תאים במ"ל(סה"כ 300 מליון תאים) אחוז תנועה כללי-67 אחוז שמתוכם 59 אחוז תנועה פרוגרסיבית טובה ובינונית(ועוד 8 אחוז תנועה פרוגרסיבית איטית)ואחוז תאים תקינים-5 אחוז האם תוכל לאור הנ"ל להעריך את איכות הזרע הכללית בסולם של 1 עד 7(כאשר 1 זה חלש מאוד,4 זה בינוני ו-7 זה מצויין)? והאם לאור הממצאים שלי ולאור הגיל החריג של אשתי שכאמור עדיין מבייצת והמחזורים סדירים יש סיכוי מסויים שאם למשל נעשה הזרעה ואפילו הזרעה כפולהכולל זה שהיא תעשה מעקב ביוץ ותקבל תרופות פריון מתחילת המחזור ועד הביוץ כולל אוביטרל היא תיכנס להריון?או שלהעכתך חבל על המאמץ?(הערה-הפריה לא נעשה וגם לא תרומת ביציות.יש לנו 2 ילדים בני 11,14 מהריונות ספונטניים)

בדיקת הזרע תקינה-לשיטתך הייתי נותן ציון 6,הסיכויים להיריון בר קיימא נמוכים מאוד מאוד

בדיקת הזרע באיכות טובה לשיטתך ציון 6,הסיכוי חהיריון בטיפול משולב קטן ביותר

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע