כמה זמן אחרי ניתוח אמור הזרע להסתדר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

06/06/2021 | 12:29 | מאת: גיא

הומלץ לי לבצע ניתוח לקשירת ורידי אשך שמאל , אחרי הניתוח - תוך כמה זמן אמור הזרע להתחדש ושיהיה אפשר להשיג היריון ? 95% צורות פתולוגיות 10 מיליון. ובבדיקה חוזרת 18 מיליון עם אחוז אחד נורמאליים. שאר המדדים תקינים בשתי הבדיקות. באולטרסאונד נקבע שיש ורקילציה מינימאלית והרופאים קבעו דרגה 2.

התגובה האופטימלית צפויה תוך 6 חודשים

06/06/2021 | 22:54 | מאת: גיא

תודה על המענה המהיר , אז במשך חצי שנה אין סיבה לנסות להיכנס להיריון? אשתי מטופלת בcc והיא לא תמשיך למחזור הבא. אז עד חצי שנה אחרי הניתוח אין סיבה שהיא תחזור לקחת מכיוון ולא יהיה אופציה להזריע מהצד שלי?

תוך שישה חודשים

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע