השפעת זיהום על תנועת ואיכות הזרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/03/2021 | 22:09 | מאת: יוסף

שלום רב , עשיתי כמה בדקות זרע ובכולן יש תנוענה נמוכה והבדיקה האחרונה הייתה עם הנתונים : כ: ph 8 , נפח 4.5 , ריכוז 48 מ , ריכוז בזרימה 216 מ . תנועה : 25% מהם 5% מהירה , 10% בינונית , 10% איטית ,, מרפלוגיה 3% . ועכשיו עשיתי תרבית זרע ונמצאה חיובית ל sterp agalitia , השאלה היא : האם יש לזה השפעה על התנועה והאיכות הזרע והאם יש לזה טיפול ומה הוא ? דרך אגב אני בן 38 ואשתי בת 33 אני מודה לך

לזיהום באברי הרביה עלולה להיות השפעה מזיקה על מדדי הזרע בין היתר בגלל היווצרות רדיקלים חופשיים הפועלים נגד הזרע ותוקפים את אברוני האנרגיה שלו וגם את ה-DNA שלו וגורמים לשברים ב-DNA של הזרע שמצידם משבשים את פוטנציאל ההפריה שח הזרע עלולים לפגוע באיכות העוברים,ההשתרשות וההריונות

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע