פענוח בדיקת זרע וסיכוי להריון

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

25/02/2021 | 12:58 | מאת: אדם

שוב שלום, הייתי רוצה לדעת עלך סמך ערכי הבדיקות המפורטים, האם יש סיכוי להריון טבעי ? והאם יש אפשרות טובה ל- IVF או אפשרויות אחרות טובות לכניסה להריון. בבדיקת זרע קודמת שעשיתי לפני חודשיים בערך , לא נמצאו בכלל תאים תקינים ושאר הערכים היו דומים פחות או יותר. צמיגות ולגלוטינציה - תקין PH - 7.7 נפח - 1.9 ריכוז - 10בחזקת 6 *6 תנועה: 50% דרגת תנועה 2+ סה"כ תאי זרע: 11.4*10 בחזקת 6 תאים עגולים: +++ מורפולוגיה % זרעים תקינים 3 % לא תקינים 97 הנתונים בסוגריים ציינו את הערכים התקינים המקובלים לפי ה- WHO-2010 תודה רבה אדם

שלום רב נתוני הזרע האחרונים מצביעים על בעיה יחסית בזרע המתמקדת בספירת הזרע ובאיכות המורפולוגית,יש לשקול בירור וטיפול -גולת הכותרת של הטיפול המשותף עם בת הזוג מריך להתמקד בשלב ראשון בהשריית ביוץ +הזרעות תוך רחמיות במועד הביוץ(לאחר השבחת הזרע) ורק במידה והטיפול לאחר מספר מחזורי טיפול יכשל לפנות לטיפול הפריה חוץ גופית

25/02/2021 | 13:29 | מאת: אדם

מעודד... תודה רבה על התשובה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע