עזרה בתוצאות בדיקת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

01/02/2021 | 23:34 | מאת: פיטר

זו בדיקה שבוצעה מלפני שנתיים. בדיקת זרע בהגדלה גדולה של של מיקרוסקופ 6000. בבדיקה יצא שנמצאו כ 17 תאי זרע ומתוכם 6 בתנועה בעדיפות ראשונה ושניה לא נמצאו בכלל תאי זרע. בעדיפות שלישית היה אחד ללא תנועה בעדיפות רביעית היו 5 ללא תנועה ו 4 בתנועה בנוסף היה כתוב שנמצא חיידק בשם סטרפטוקוקוס אגלקטיה. בנוסף היה כתוב שאלו הנתונים בכשליש מהזירמה השאלות שלי בכנות: האם החיידק יכול לפגוע גם בפוריות של האישה? האם מהנסיון הרב שלך, אם כאלו נתונים, אפשר להשיג הריון ומה האחוזים? תודה מראש

נתונים כאלו עשויים להיות לעזר באמצעות ביצוע IMSI בעת ביצוע IVF וביצוע ICSI לביציות שנשאבו

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע