פענוח בדיקה זרע לגבר

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

22/01/2021 | 23:08 | מאת: ראמי

נעשה בדיקת זרע והתוצאות נפח 4.2 ריכוז תאי זרע 43 ריכוז תאי זרע בזירמה 180.60 אחוז תנועה כללית 65 מהירה 25 בינונית 30 איטית 10 סה״כ תאי זרע בזרימה 117.39 אחוז הישרדות התנועה אחרי 4 שעות 50% אגלוטינציה + צורות תיקנות 5% צורות פתולוגיות 95% ראש 75% צוואר 15% זנב 5% תאים עגולים 4ml לאוקוציסים 1% אריטרוציסים - מה משמעות תוצאות הבדיקה? האם הכל תקין ? כי אשתי מנסה להיכנס להריוח ויש הפלות בשבועות 4-6 ( הבדיקות שלה תקינות האם יש משהו בתוצאות שיכול להשפיע על הפוריות?

מדדי בדיקת הזרע תקינים,כנראה הרקע להפלות אינו בגלל נתוני הזרע

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע