עיתוי קיום היחסים להתעברות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

29/12/2020 | 10:04 | מאת: אלון

שלום לך ידוע שאם אין מעקב ביוץ ורוצים להרות,מומלץ לקיים יחסים אחת ליומיים סביב מועד הביוץ המשוער. יש לנו טעם בקיום יחסים השבוע מיום רביעי ועד שבוע הבא ביום שני(כי הביוץ יהיה כנראה בין שישי לראשון) יש לנו גם אילוצים בגלל ילדים ברקע ועבודה,לקיים יחסים,רק בערב כשהילדים ישנים אבל ביום שישי הם לא הולכים לישן מוקדם(כי למחרת אין בית ספר)ולא יוצא לנו לקיים ביום הזה. אז האם לדעתך עדי להעלות את סיכויי ההתעברות כדאי לקיים ברביעי בערב,שישי מוקדם בבוקר(לפני שהם קמים),שבת בערב ושני בערב או שיש לך הצעה אחרת?

29/12/2020 | 10:07 | מאת: אלון

הוקלד בטעות לקראת סוף הפנייה הקודמת-עדי,במקום-כדי.

תכנית הפעילות סבירה בהחלט

כאמור סביר בהחלט

קיום יחסים לסירוגין יום כן יום לא כפי שציינת עשוי לתת מענה סביר

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע