מנות להקפאה זרע לשימור

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

28/12/2020 | 09:00 | מאת: שאלה

כמה מנות מומלץ לשמור בהקפאת זרע (לשימוש עצמי) בשביל לעשות 2 ילדים? הקפאתי כבר 5 מנות מלאות בתל השומר והבנתי שזה לא מספיק.

28/12/2020 | 09:21 | מאת: שאלה

השמירה נעשתה בעקבות 4 חודשים שיש לי דם בזרע וירידה בנפח שפיכה. התוצאות בשמירה: ימי הימנעות 2.5 הערה - דגימה דמית, הוקפאו 5 מנות. צמיגות נורמאלית נפח 2 מ"ל Ph 8.0 Count 45 mil/ml Tot. Count 90 mil/ml Motility I 65% Grade 2 Morphology: Normal 4% Borderline 10% Amorphous 71% Pyirform 3% Tail 6% Midpiece 6% R.B.C +++ Prem.cell - few W.B.C - few הערה - borderline מדובר בזרעים תקינים שחורגים במעט מההגדרות המחמירות ובשיטות הערכה מקובלות רגילות נחשבים תקינים.

אני מניח שאין תשובה מדויקת לשאלתך ,אולם נראה לי ש-20 מנות עשויות לתת סיכוי סביר

28/12/2020 | 11:45 | מאת: שאלה

תודה. מה דעתך לגבי ספירת הזרע שכתבתי לך בתגובה הראשונה? (זו הספירה של ההקפאה הראשונה).

ראה תשובתי להלן

כאמור המלצתי להקפיא כ-20 מנות הנותנות סיכוי סביר במצבך להיריון2x

הכמות הסבירה הנה כ-20 מנות

תשובה לשאלה סופקה במענה הקודם

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע