ניתוח טסה נשאות cf.

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

08/09/2020 | 13:42 | מאת: אמיר

שלום רב אובחנתי בעברי כנשא של cf הלכתי לדוקטור רביב גיל בשיבא מהקופה והוא שלח אותי לניתוח tesa שאמור להתבצע בזמן הקרוב השאלה שלי היא ממה שאני קורא באתרים נראה שניתוח הmesa הוא מפיק יותר זרע. ראיתע שהרבה אנשים נשלחים קודם כל לניתוח הtesa השאלה שלי האם ידוע לך למה מלכתחילה לא שולחים לניתוח הmesa.. האם יש יתרון כל שהוא בניתוח הtesa? 2. איך מתבצע הtesa ומה זמן ההחלמה ממנו שאפשר לחזור גם לפעילות ספורטיבית עצימה? תודה על המענה

הפעולה הניתוחית הייעודית קשורה ברקע לבעיית הזרע שלך,ה-MESA מיועדת למצבים חסימתיים הגורמים להעדר זרע בשפכה. בניתוח טסה, מבוצעת פתיחה מועטה של מעטפת האשך, והמנתח לוקח רקמה ממספר מוקדים בצורה רנדומלית. משך הניתוח הוא עד שעה.

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע