וודאות בזהות העובר ...

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

12/08/2020 | 08:50 | מאת: דניאל

פרופסור אשכנזי היקר , אני בת 37 בדכ מחזור סדיר של 29 לקראת החזרת מוקפא מתרומת זרע. בן זוגי (אל הורי מוחלט ואינו רוצה ילדים משלו). 3 ימים לפני קבלת הווסת קייימנו יחסים. בן זוגי תוהה אולי כדאי לחכות חודש בגלל היחסים הללו כי אינו רוצה שבטעות יהיה היריון ממנו. אני צריכה להתחיל לקחת אסטרופם ביום ה3 לווסת ובהמשך אנדומטרין ודופסטון. שאלתינו - קיום יחסים 3 ימים לפני הווסת- עדיין יוצר ביטחון כי ההיריון בע"ה יהיה מהתרומה , נכון? למרות החומרים הורמונליים שציינתי שמשחקים לי בביוץ הטבעי כי ההחזרה היא הורמונלית.. ? תודה לך פרופסור בשם שנינו :)

לבן זוגך לא צריך להיות כל חשש -מועד היחסים הנו בתקופה הבטוחה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע