שאלה כללית על הזרע בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

03/06/2020 | 22:24 | מאת: מאיר

היי פרופ האם הזרע לא יכול לחיות במערכת המין יותר מ3 גג 5 ימים מהסיבות הבאות: הוא לא בסביבה הטבעית שלו, חומציות, והשעון הביולוגי שלו שבעצם אומר שהחיות שלו מתכלה אחרי מס שעות האם זה נכון?

לא מדויק,קיימת אינטראקציה בין תאי הזרע המצויים בנוזל השפכה בנרתיק וריר צוואר הרחם שבזכות תכונותיו והסגולות ההיסטולוגית והאנטומיות של צוואר הרחם מאפשר לתאי הזרעה יות ממושכת יותר תאי זרע אלו נעים במעלה צוואר הרחם,הרחם והחצוצרה ומגיעים לאתר ההפריה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע