הפרשה חומה בסוף פליטת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

27/02/2020 | 23:05 | מאת: רחל

האם יש חשש בקיום יחסי מין. בסיום היחסים יש לבעלי הפרשה חומה ולעיתים דמית. האם אני עלולה להידבק אם מדובר בגידול חלילה? לא חושבת שמדובר בזיהום , כי אז היו לי הפרשות , אבל, אין לי כל הפרשות או גירודים . מה הסיבה שיכולה להיות להפרשה החומה? זה נמשך מסתבר כשנתיים . חשבנו שהסיבה אצלי, אולם נשללה כל פתולוגיה לאחר בירור גניקולוגי נרחב. תודה

רצוי שבעלך יבדק ע״י אורולוג,ויבצע אולטרסאונד של האשכים,הפרשה דמית בנוזל הזרע מחייבת בירור אורולוגי

29/02/2020 | 16:55 | מאת: רחל

הי! זו שוב רחל. שאלתי , אם יחסי מין לא מסכנים אותי . לבעלי יש הפרשה חומה בנוזל הזרע . קיבל לבצע בדיקות דם ונקבע תור לאולטרה סאונד

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע