חלון פוריות למעלה מ70 שעות

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

15/09/2019 | 12:10 | מאת: אלון

בהתכתבות הקודמת רשמת שכדאי לקיים יחסים למחרת העליה ברמת LH כי מדובר בחלון פוריות שלמעלה מ70 שעות ממועד עלית lh אבל ידוע לי שביוץ הוא 24-36 ממועד עלית LH ושמומלץ לקיים יחסים להתעברות עד 48 שעות מהעליה וזה לא מסתדר עם זה שרשמת שחלון הפוריות הוא מעל 70 שעות ממועד עלית LH-נא הסברך.

יש הבדל בין הזמן האופטימאלי לבין משל טווח הפוריות בכללותו

15/09/2019 | 16:09 | מאת: אלון

אם כך מהו מספר היממות המומלץ ליחסים להתעברות מרגע שזוהתה עליה ברמת lh (אפשר גם לא במשפרים שלמים אלא גם בחצאים.לדוגמא אפשר לתת תשובה 3 וחצי יממות אם זה אכן כך)

המלצתי היא לקיים לפחות פעם אחת בטווח הזמן הזה

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע