סיסטיק פיברוזיס בבדיקה

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

10/02/2019 | 23:08 | מאת: אבי

שלום בבדיקת זרע שעשיתי פעמיים יצא שאין זרע בכלל 0 בהכל האורולוג ביקש שאלך לעשות בדיקה לcf ויצאתי נשא של הגן רציתי לברר מה זה אומר? האם הסיבה לכך שאין זרעים בבדיקה היא בגלל הגן ? האם בעזרת טיפולים כן יהיה ניתן להוציא זרעים? אני קצת בערפל בעניין ורציתי לברר לעומק לא הבנתי כל כך.. תודה רבה

במצבים אלו יתכן חסר מולד של צינור הזרע ולכן נוזל הזרע לא מכיל תאי זרע,לעומת זאת תיתכן הפקת זרע מדיקור ישיר של האשך

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע