מוטליות בתרומת זרע

דיון מתוך פורום  פוריות הגבר - בנק הזרע

19/01/2019 | 13:16 | מאת: יעל

שלום, מחפשת כעת תורם זרע בבנקים בחו"ל. בחלק מהבנקים אני נדרשת להגדיר את המוטיליות שאני מעוניינת בה. האופציות הן 5, 10, 20, 30, 40, 50+. הזרע ישמש להקפאת עוברים לשימור פוריות ובהמשך להזרעות לצורך ניסיון לכניסה להריון. מהי המוטליות הדרושה? תודה מראש

זרע עם מוטי חיות פחות מ-50% אינו תקין ולכן אופציות הבחירה הפחותות מערך זה אינן ראויות לדיון והנם מוזרות בעליל

19/01/2019 | 22:56 | מאת: יעל

תודה על המענה המהיר. אני לא בטוחה שמדובר על אחוזים. MOT is an abbreviation for motility. Motility is the number of millions of motile (mobile) sperm cells per milliliter (ml). This refers to the number of sperm cells that are able to move or swim. For example, let’s look at what MOT10 means according to the World Health Organization (WHO) standards. MOT20 means that there are a minimum of 10 million motile sperm in each ml after thawing. האם ההגדרה הזו משנה משהו בתשובתך? (יש מעט מאוד תורמים המוגדרים מעל 50)

ראו תשובתי להלן

מנהל פורום פוריות הגבר - בנק הזרע